Rosie se mută împreună cu Jason Statham

După nici cinci luni de relaţie, modelul Victoria΄s Secret, Rosie Huntington-Whiteley (23), l-a convins pe iubitul ei, actorul Jason Statham (37), să se mute împreună.

Mulţi nu le-ar fi dat nicio şansă , dar atunci când vrea să obţină ceva, Rosie nu se lasă (în a doua imagine, Rosie apare alături de fostul iubit, Tyrone Wood, fiul chitaristului Rolling Stones, Ronnie Wood). Iată că, de când este iubita lui Jason, frumoasa Rosie a făcut cu brio trecerea de la modelling la actorie, înlocuind-o pe Megan Fox în distribuţia peliculei Transformers 3. Şi, cu toate că Jason este acum ocupat cu promovarea producţiei The Expandables, asta nu înseamnă că nu ştie tot ce se petrece pe platourile de filmare de la Transformers, cu-atât mai mult cu cât Rosie filmează alături de Shia LaBeouf. „Rosie îl tachinează pe Jason, spunându-i cât de sexy este Shia. Jason îşi doreşte foarte mult să rămână alături de Rosie, iar faptul că se vor muta împreună dovedeşte că el ia lucrurile în serios”, spune un apropiat.

Când el va termina turneul de promovare pentru The Expandables, iar ea va încheia filmările la Transformers, se vor întoarce în noua lor casă din Los Angeles, pe care a cumpărat-o Jason. „Rosie a fost extrem de încântată să-şi anunţe toţi prietenii că se vor muta împreună”, declară acelaşi apropiat. Credem şi noi!

Foto: EPAINAPOI LA PRIMA PAGINA