Pensie alimentară sau șantaj? Cât au plătit acești tătici ca să scape de mamele copiilor lor?

Familie tradițională? Nici vorbă! Aceste staruri nu și-au dorit ca mama copilului lor să fie prin preajmă după ce progenitura lor a venit pe lume. Și cum au putut obține așa ceva? Cu bani, evident! Muuulți bani!

Cristiano Ronaldo

Fotbalistul împreună cu băiatul lui, Cristiano Ronaldo Jr.

O aventură de-o noapte s-a lăsat cu o sarcină foarte dorită de faimosul fotbalist, care a plătit nu mai puțin de 10 milioane de lire sterline mamei primului moștenitor al sportivului. Ce a primit acesta în schimb? Copilul, evident, și menținerea secretului în ceea ce privește identitatea mamei.

Tânărul tătic nu și-a dorit tam-tam la nașterea primului său copil, dar nici n-a putut sta cu brațele încrucișate după aflarea veștii că femeia cu care a făcut o singură dată sex rămăsese gravidă.

Alături de Georgina Rodríguez și copiii sportivului

După ce a descoperit sarcina, se pare că individa l-a contactat pe impresarul sportivului, Jorge Mendes, pentru a-i transmite lui Ronaldo vestea ce mare. Acesta a făcut un test de paternitate, care a demonstrat faptul că el e tatăl copilului, și, drept urmare, a achitat suma cuvenită pentru a-și aroga întregul drept asupra micuțului.INAPOI LA PRIMA PAGINA