Se dau sex simboluri, dar nu respectă cele mai elementare reguli de igienă!

Săpunul, deodorantul și șamponul nu se numără printre lucrurile absolut necesare vieții de zi cu zi a acestor vedete. Dimpotrivă, aceste produse de uz zilnic nu sunt folosite deloc sau prea puțin de aceste superstaruri.

Gwyneth Paltrow

Vă mai aduceți aminte când frumoasa actriță a jurat că nu mai merge niciodată la Met Gala? Vreți să știți și motivul? Ei bine, diva spune că e prea cald acolo și că… transpiră. Nu știm de ce s-a plâns ea de întreaga situație, când suntem convinși că cei din jurul ei aveau mai multe motive să se simtă inconfortabil. “Îți venea să te ții pur și simplu de nas…”, a declarat o sursă pentru National Enquirer.

Se pare că nu locul cu pricina era de vină, ci obiceiul câștigătoarei Oscarului de a prefera un stil de viață cam prea natural, din care sunt excluse produsele cosmetice mass-market. OK, nu o pune nimeni să cumpere deodorant de la supermarket, care conține aluminiu sau cine-știe-ce alte substanțe dăunătoare, poate folosi unul de lux, recomandat de dermatologi și orice specialist dorește ea, numai să folosească ceva! Din păcate, Gwyneth e în continuare de părere că mai bine miroase urât decât să moară prematur din cauza asimilării unor substanțe toxice. Hmm…INAPOI LA PRIMA PAGINA