Secrete incredibile pe care aceste staruri au încercat să le ascundă. Dar n-au reușit!

Trecutul lor ascunde fapte greu de crezut, care au ieșit, într-un final, la iveală și completează în cel mai onest mod cu putință portretul imperfect al acestor celebrități!

Samuel L. Jackson

E unul dintre cei mai serioși actori de la Hollywood, reputația lui fiind – până acum! – nepătată de scandaluri expuse de tabloide. Însă ceva, ceva tot a comis și Jackson în tinerețea lui, care să ne dea de gândit. Astfel, în 1969, cel care avea să devină un superstar hollywoodian se afla în campusul facultății sale (Morehouse College) și a pus la cale un plan care ne-a lăsat cu gura deschisă.

Împreună cu colegii lui, Samuel i-a luat ostatici pe membrii consiliului facultății pentru simplul motiv ca, la insistența studenților, cadrele didactice în discuție să le modifice notele din catalog. Nu se cunosc amănunte legate de deznodământul întregii povești (presupunem totuși un happy-end), însă nu putem să nu recunoaștem că ne-a uimit participarea actorului la asemenea desfășurare de forțe de-a dreptul înfricoșătoare.INAPOI LA PRIMA PAGINA