Secvențe nebune de sex și bikini tanga. Ce alte condiții absurde au pus aceste staruri ca să apară în filme?

Sunt cei mai mari actori din lume și se comportă ca atare! Iar, ca să-și asocieze imaginea cu anumite producții cinematografice, au avut pretenții la fel de absurde ca… luna de pe cer. Iată dovada!  

Jack Nicholson

Inițial, legendarul actor a refuzat rolul de mafiot-șef, Frank Costello, din pelicula regizată de Martin Scorsese, The Departed. Singurul mod în care a putut să accepte să apară în film a fost să se implice în realizarea lui. Și nu numai ca actor… Astfel, Nicholson a lucrat cot la cot cu Scorsese pentru a crea un personaj cât mai veridic. Sau, mă rog, pe placul superstarului hollywoodian. Ce a cerut mai exact Jack?

 

Păi, în primul rând o scenă de sex cu două femei, jucării sexuale și droguri la discreție. Pe bune, nu e nicio glumă! Pe lângă piperarea dialogului cu expresii explicite și cât se poate de reale, pentru a accentua autenticitatea personajului, Nicholson a adăugat depravare, perversitate și ilegalitate pe marele ecran, în acest film.

“Am marșat mult pe latura asta a lui Costello. Omu’ e dus cu pluta complet, un dement malițios și din punct de vedere sexual, așa că nu puteam rata aspectul acesta al personalității lui. A fost ideea mea, de care sunt tare mândru!”, a explicat actorul.INAPOI LA PRIMA PAGINA