Sharon Stone, în doliu după o moarte tragică în familie

Vedeta de 56 de ani este într-o perioadă de suferinţă, după ce o moarte tragică i-a marca familia de curând. Dependenţa de droguri puternice a circulat în familie, însă a răpus un membru mult prea tânăr: nepotul ei de 22 de ani, Colin. El a murit din cauya unei supradoye de cocaină, la începutul lunii.

Anunţul trist a fost făcut miercuri, când familia lui Sharon Stone a amintit despre tânărul la început de drum. “Colin era un fiu foarte talentat. Din păcate, avea o dependenţă mai puternică decât el însuşi. Îi vom simţi lipsa din plin”, a declarat aceasta pentru Us Weekly. Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Hollywood al nepotului actriţei, unde Colin a fost găsit de managerul de apartamente, pe 10 noiembrie. Legistul a confirmat că moartea acestuia este cel mai probabil cauzată de o surpradoză.

“Sharon este devastată. Acum câţiva ani, l-a ajutat pe fratele ei, Michael – tatăl lui Colin – să revină la viaţa normală, după ce a stat un timp la închisoare pentru trafic de droguri”, dezvăluie o sursă apropiată familiei vedetei din “Instinct primar”. Fratele lui Sharon este cu 7 ani mai mare decât aceasta şi a stat 2 ani la închisoare pentru posesia unui kilogram de cocaină. “El a scăpat de o viaţă marcată de droguri. Din păcate, fiul lui nu a reuşit”, completează sursa. Momentan, actriţa se află în Paris, ocupată fiind cu filmările pentru “Life On The Line”.  INAPOI LA PRIMA PAGINA