Siluetă fără cusur! Cum arată Zoe Saldana la opt luni după ce a devenit mămică de gemeni?

Vă vine să credeți că acum opt luni era însărcinată cu gemeni? Ei bine, da, Zoe Saldana este una dintre acele actrițe pe care trebuie să le admirăm pentru ambiția de care dau dovadă.

Citeste tot despre:

, , ,

În vârstă de 37 de ani, Zoe știe foarte bine cât de importantă este imaginea atunci când ești persoană publică, așa că a făcut tot posibilul ca silueta sa să ajungă la cum era odinioară.

Miercuri, actrița a postat pe contul său de Facebook această fotografie, în care actrița arată de milioane. Știam de acum câteva luni că Zoe a scăpat de kilogramele în plus, dobândite în timpul sarcinii, dar nu bănuiam ce se ascunde sub hainele mulate pe care deja a început să le poarte. Astfel, după orele, cu siguranță îndelungate, petrecute în sala de fitness, rodul efortului său este vizibil. Actrița are un abdomen plat! Însă, actrița nu este pe deplin mulțumită, aceasta recunoaște că mai are puțin de lucrat. Cu toate acestea, noi am zice că arată extraordinar, nu-i așa?

zoe_saldana

”Aproape am reușit! A fost greu, însă este o satisfacție imensă. Mă simt puternică. Este nevoie doar de determinare. Mămicilor, toate putem reuși asta!”, este mesajul atașat fotografiei respective.

zoe saldana

Sursa foto: Getty Images / FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA