Simona Bălănescu a pierdut sarcina

Tristeţe mare pentru vedeta Antenei 2 şi pentru partenerul ei, Rareş Dragomir, fiul lui Marcel Dragomir, care de-abia aşteptau să-şi ţină în braţe copilul.

Prezentatoarea TV a aflat că inima bebeluşului său de 12 săptămâni a încetat să mai bată, iar sarcina s-a oprit din evoluţie.

„Vestea că inima copilului nostru nu mai bătea de două zile, ne-a lovit în plin şi pe mine şi pe Simona. Ne iubim atât de mult şi fericirea noastră era completă, dar la aflarea verdictului dat de medici, am rămas cu inima frântă. Nu am dorit niciodată să îmi expun viaţa privată, mai ales având în vedere că emisiunile sunt axate acum pe subiecte de gen trauma, tocmai de aceea voi fi destul de sărac în declaraţii. Decizia noastră în urmă acestui incident care ne-a sfâşiat este să mergem înainte cu planurile de nuntă. Vom avea cununia civilă sâmbătă, 20 octombrie 2012. Dragostea noastră este acum şi mai mare, vrem să fim împreună în adevăratul sens al cuvântului şi în faţa legii. Nu am renunţat la ideea de a avea un copil şi vom mai încerca“, a declarat Rareş Dragomir pentru replicavedetelor.ro.

Simona a fost nevoită sa-i explice si baiatului ei, Marc, dintr-o căsătorie anterioară, situaţia prin care trece: „I-am spus lui Marc că inima frăţiorului său nu mai bate şi că acesta, având probleme de sănătate, nu va mai veni pe lume, aşa cum ne doream. În acelaşi timp, i-am mai spus că mami va aduce pe lume în viitor un alt copilaş sănătos, cu care el se va putea juca“.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA