Statuetă furată, video devenit viral, scandal sexual. Bine ați venit în culisele Oscar 2018!

Parada vedetelor pe covorul roșu sau pe scena Oscarurilor pălește pe lângă tot ce s-a petrecut în culisele evenimentului sau atunci când nimeni nu părea că e atent. Iată câteva erori și orori care au avut loc la Oscar 2018! Sau, cel puțin, lucruri interesante care erau cât pe ce să treacă neobservate!

A câștigat Oscarul, după care l-a pierdut…

După ce a făcut o impresie atât de bună, pe scena Oscarurilor, cu discursul solidar femeilor din întreaga lume și, bineînțeles, cu statueta câștigată, France McDormand a ținut prima pagină a ziarelor a doua zi după eveniment cu o cu totul altă știre, una cât se poate de incredibilă – i-a fost furat Oscarul!

Și Terry Bryant este hoțul! Acesta a fost arestat în noaptea de duminică, fiind suspectat de furt, iar cauțiunea pentru el fiind stabilită la 20.000 de dolari. Cum s-a întâmplat totul mai exact? Se pare că Bryant a luat statueta câștigată de actriță de pe masa ei, când McDormand participa la Governors Ball, din incinta Ray Dolby Ballroom, la care și individul avea bilet. De fapt, Terry nu se află la prima lui hoție de acest fel. El ia câte un premiu câștigat de cineva cunoscut din showbiz și se laudă apoi pe internet cu premiul respectiv.INAPOI LA PRIMA PAGINA