Stela Enache arată incredibil la 68 de ani! FOTO

Celebra interpretă a şlagărului „Ani de liceu” ne uimeşte cu silueta ei şi energia pe care o are la aproape şapte decenii de viaţă.

Stela Enache e una dintre artistele muzicii uşoare româneşti care a rămas în vogă, reuşind să ajungă la sufletul tinerilor nu doar prin intermediul celebrului şlagăr „Ani de liceu”, inclus pe coloana sonoră a seriei „Liceenii”, ci şi prin concertele pe care le dă în cluburi.

Dovadă că Stela Enache are în continuare sufletul tânăr este şi faptul că, zilele trecute, a acceptat să colaboreze cu artistele de la Amadeus, alături de care a filmat videoclipul piesei „Perfect”, varianta instrumentală a celebrului hit lansat la nivel internațional de Ed Sheeran. Melodia, al cărei aranjament muzical este semnat de Xenti Runceanu, beneficiază de un videoclip emoționant construit în jurul unei povești de dragoste ce depășește orice obstacol, chiar și pe cel al morții.

Povestea de dragoste a cântăreţei Stela Enache (pe numele real Steriana Aurelia Bogardo) cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rând, un etalon al eleganței și al discreției pentru publicul român, astfel că cele patru artiste din Amadeus au inclus-o ca temă a videoclipului piesei lor.

„Doamna Stela Enache și partenerul ei de scenariu, domnul Viorel Rădulescu, apar, la începutul videoclipului bucurându-se de clipele petrecute împreună, zâmbind și parcurgând albumul foto de familie, în care noi apărem în poze, ca cele patru fiice ale lor. La un moment dat, însă, în timp ce dansau, soțul doamnei dispare, iar doamna Stela Enache conștientizează realitatea: clipele petrecute alături de soțul ei erau, de fapt, amintiri, dumnealui nemaifiind în viață. Chiar și după moarte, iubirea împărtășită în timpul vieții nu și-a pierdut din intensitate. Este în videoclip un moment foarte emoționant când se face liniște și se aud doar bătăile inimii dumneaei, un moment ce transmite un sentiment apăsător de singurătate. Atunci apărem noi, fiicele, și reușim, prin clipele petrecute împreună, să îi alinăm durerea pierderii soțului. Prin noi, de fapt, prin copii, iubirea soților dăinuiește, până la urmă, după moarte”, declară Andreea Runceanu.

Stela Enache tocmai a aniversat, pe 24 ianuarie, împlinirea a 68 de ani, vârstă pe care nu şi-o arată deloc, fiind un adevărat model de feminitate şi eleganţă.INAPOI LA PRIMA PAGINA