Street Chic! Regina Letizia, o nouă apariţie rafinată!

Citeste tot despre:

,

Ne-am convins deja! Regina Letizia ştie cum să se îmbrace indiferent de vreme, locaţie sau ocazie. Indiferent de evenimentul la care participă, Regina Spaniei este o apariţie extrem de chic şi fresh, şi-ntotdeauna în concordanţă cu dress-code-ul.

A demonstrat de-a lungul timpului că nu trebuie să apelezi la ţinute bătrâncioase pentru a te îmbrăca adecvat unui eveniment oficial. Reuşeşte de fiecare dată să capteze privirile celor din jur cu acea notă cool care-i caracterizeată stilul. Spunem toate acestea, pentru că ştim că Regina nu are nevoie de o armată de stilişti pentru a-i alege ţinutele, şi se bazează doar pe instinctul său estetic.

De data aceasta, ne referim la apariţia ravisantă a Reginei de la Institul Cervantes din Paris, de zilele trecute, unde regina Letizia şi-a făcut apariţia într-o rochie de piele, puţin deasupra genunchilor, care i-a pus în evidenţă silueta alungită.

Pentru acea rochie, Regina a potrivit o pereche de sandale cu toc, un clutch, dar şi pereche de ochelari supradimensionali, demonstrându-şi încă o dată bunul gust.

Sursă foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA