Sunt împreună, dar pentru cât timp? Iată cine face terapie de cuplu la Hollywood!

Au probleme în căsnicie? Sau poate că nu vor să ajungă vreodată să întâmpine probleme care să le pună sub semnul întrebării mariajul și de aceea au apelat deja la ajutor specializat. Cine sunt soții VIP care frecventează psihologul?

Will Smith & Jada Pinkett-Smith

Sunt căsătoriți de 20 de ani și au amândoi convingerea că mariajul lor n-ar fi supraviețuit până acum dacă nu făceau terapie împreună. “Odată ce începi să mergi la psiholog, adevărul iese la iveală”, a declarat actorul care a mai recunoscut și că, tocmai din cauza vizitelor la psiholog, căsnicia lor a trecut printr-o perioadă destul de întunecată.

“Ajungi să te uiți unul la altul și să te întrebi cum de ar mai putea fi posibil să ne iubim acum, când adevărul a ieșit la suprafață”, adaugă acesta. Însă, iată că lucrurile nu sunt așa de îngrijorătoare, pentru că cei doi soți rezită bine-mersi și-n ziua de azi împreună și nu dau semne că s-ar îndrepta spre divorț. A, și încă un lucru care trebuie să fi ajutat mariajului lor – ambii actori fac și terapie individuală, nu numai de cuplu.INAPOI LA PRIMA PAGINA