Sunt numai piele și os! Parada starurilor care au slăbit îngrijorător de mult

Au dus regimurile de slăbire la extrem sau au pierdut în greutate mai mult decât și-au propus și decât este sănătos și chiar estetic. Indiferent de motiv, aceste vedete par subnutrite, atât de filiformă este silueta lor.

La un an și jumătate de când s-a despărțit de Brad Pitt, cea mai frumoasă femeie de la Hollywood zâmbește într-adevăr mai mult, însă afișează și o siluetă mai firavă decât până acum. Stilul ei vestimentar e în continuare lăudat de mai toți stiliștii din lume, însă ceea ce ne îngrijorează pe noi e trupul parcă tot mai filiform al divei. Are mai nou niște picioare scheletice și o talie foarte îngustă.

E limpede cu ochiul liber că Angie a slăbit. OK, ea n-a fost niciodată dolofană, însă acum pare că a dus orice regim de slăbire ar ține la extrem. Brațele nu mai au pic de carne pe ele, umerii sunt numai oase, iar osatura feței iese în evidență mai mult ca oricând.

Cele mai recente ipostaze cu fosta doamnă Pitt sunt cu adevărat îngrijorătoare! Angie plutește pur și simplu în hainele pe care alege să le poarte, toate ținutele părând supradimensionate pentru ea. Fanii actriței se tem ca nu cumva idolul lor să treacă iar prin niște probleme de sănătate, ca în trecut, când a descoperit că are genele care pot declanșa cancerul sau ca în timpul finalizării divorțului de tatăl celor șase copii ai ei.

Pentru a ascunde kilogramele în minus, starul hollywoodian preferă veșmintele largi, care nu-i expun fidel forma corpului. Chipul ei desăvârșit atrage în continuare aprecierile noastre, ale tuturor, însă trupul tot mai slăbit al actriței ridică, în mod cert, multe întrebări.INAPOI LA PRIMA PAGINA