Surorile Kardashian, bune de plata a 75 de milioane de dolari

Kim, Khloe şi Kourtney Kardashian au fost date în judecată pentru o afacere cu cărţi de credit, de pe urma căreia surorile nici n-au apucat să profite.

Cea mai recentă afacere a celor trei surori Kardashian a fost sortită de la bun început eşecului. În noiembrie, Kim, Khloe şi Kourtney au anunţat că îşi vor lansa propria linie de carduri de credit, în colaborare cu Mobile Resource Card, special pentru fanii lor adolescenţi. Mastercardul prepaid lansat de ele a apărut pe 10 noiembrie, evenimentul fiind marcat de o petrecere cu ştaif în clubul newyorkez Pachá, în preziua lansării. Cardul le permitea adolescenţilor să transfere bani folosind telefonul mobil, dar taxele aplicate operaţiunilor a alertat autorităţile. Comisionul lunar era de 100 de dolari, o tranzacţie la ATM era taxată cu 1,5 dolari, verificarea soldului costa tot 1,5 dolari, în timp ce înlocuirea în cazul pierderii era taxată cu 10 dolari. Astfel, după doar două săptămâni, procurorul general din Connecticut a cerut printr-o scrisoare soaterea cardului de pe piaţă.

Până aici, nicio problemă. Numai că cele trei surori Kardashian, împreună cu mama lor, Kris Jenner, au încetat să mai promoveze această afacere, deşi contractul cu cei de la The Revenue Resource Group prevedea continuarea campaniei publicitare timp de doi ani. Avocatul lor a încercat să contracareze acuzaţiile celor de la The Revenue Resource Group, care cer daune în valoare de 75 de milioane de dolari, spunând că prejudiciul de imagine ar fi fost incalculabil mai mare decât suma pe care ar fi putut-o câştiga fetele, onorând contractul.

Cazul va fi audiat de o instanţă judecătorească pe data de 2 mai.

Foto: Northfoto
 INAPOI LA PRIMA PAGINA