Sylvester Stallone, atac neaşteptat la adresa lui Bruce Willis

„Lacom şi leneş… cu siguranţă formula perfectă pentru eşecul în carieră“, scria fostul „Rambo“ pe Twitter, la adresa colegului său de breaslă, Willis (58), cu care a jucat în primele două filme „The Expendables“.

Nu ştim exact care e sursa conflictului neaşteptat dintre cele douuă mari staruri ale filmelor de acţiune, însă Sylvester Stallone a dus lupta pe Twitter şi a şi anunţat că înlocuitorul lui Bruce în următorul film al seriei menţionate este nimeni altul decât Harrison Ford: „Willis a ieşit in joc, a intrat Harrison Ford!!! Veşti minunate!!! Am aşteptat asta ani de zile!“ a adăugat el.
Stallone (67) deţine franciza „The Expendables“ în care a jucat până acum şi Bruce Willis în rolul unui agent CIA, iar înlocuirea bruscă a acestuia cu alt actor de renume a uimit fanii seriei.

Purtătorul de cuvânt pentru Stallone a confirmat că atacurile verbale dure sunt reale şi chiar la adresa colegului său, care nu a replicat nimic până acum.
Filmările la noua peliculă vor începe luna aceasta şi vor fi finalizate în 2014. Jackie Chan, Wesley Snipes, Mel Gibson sau Mila Jovovich s-ar putea să apară şi ei în film.

"The Expendables 2"
 

Foto: Wenn

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA