Ținuți sub papuc. Ce reguli ridicole trebuie să respecte soții acestor vedete?

Nu te pui cu soția! Atunci când pune piciorul în prag și începe să-ți ordone una și alta, te conformezi și cu asta basta! Cam așa pățesc și soții de la Hollywood, care n-au voie să miște în front și să se abată de la regulile doamnelor lor, dacă vor să-și mențină relația… să zicem fericită.

Brad Pitt & Angelina Jolie

Înainte de-a fi împreună cu Angie, starul hollywoodian se îmbrăca mai prost și se dezbrăca mai des (vezi Thelma and Louise și Meet Joe Black). După ce a devenit umbra celei mai frumoase femei din Cetatea Filmului, Brad și-a păstrat hainele pe el în filme și a cerut, prin contract, să nu-și mai arate fizicul desăvârșit în fața camerelor de filmat. Și asemenea gest n-a fost deloc o coincidență, ci o cerere venită din partea partenerei lui, pe care el doar o punea în aplicare.

“Pitt a încercat să nu mai apară în nicio scenă de sex cu colegele de platou, de când a întâlnit-o pe Jolie. E îndrăgostit lulea de ea și vrea să facă tot ce-i cere ea pentru a o vedea fericită”, a declarat un apropiat de-ai fostului cuplu. Dar cum cei doi actori sunt despărțiți acum, așteptăm cu interes ca Brad să-și reia obiceiurile din tinerețe și să arate tot ce are mai bun și mai frumos pe marele ecran!INAPOI LA PRIMA PAGINA