Top 10 staruri în roluri de legende

Poate părea grozav să fii prinţesă, poate un pictor talentat sau un politician renumit. Dar pentru aceste vedete, a fost o adevărată provocare să interpreteze toate aceste faimoase personaje.

1.      ASHTON KUTCHER Tânărul Steve Jobs

Nici că s-ar fi putut alege un actor mai potrivit în rolul geniului Apple. Ashton Kutcher este unul dintre cei mai cunoscuţi pasionaţi de tehnologie ai Hollywoodului, aşadar să nu ne mirăm că îl va interpreta pe Steve între anii 1971-2000, în filmul biografic care îi poartă numele,  Jobs.

2.      KATIE HOLMES Prima Doamnă Kennedy

Înainte de apariţia seriei televizate „The Kennedys” din 2011, Katie a mărturisit, plină de admiraţie: „Este copleşitor, mai ales că e vorba de o  asemenea legendă”. Rolul care i-a stârnit o asemenea reacţie a fost cel al lui Jaqueline Kennedy Onassis, soţia lui J.F. Kennedy şi Primă Doamnă a Americii în 1961.

3.      NAOMI WATTS În rolul „Prinţesei Inimilor”

Chiar şi după 15 ani de la moartea sa tragică, Prinţesa Diana câştigă din ce în ce mai multă popularitate. Cu siguranţă că succesul filmului Diana, care va apărea anul viitor, va fi pe măsură. Ne bazăm şi pe talentul australiencei Naomi Watts, care a fost aleasă perfect pentru rolul lui Lady Di.

4.      KRISTEN STEWART Regina Rockului

Se pare că asemănarea dintre vedeta seriei Twilight şi Joan Jett, regina rockului, întrece aparenţele. „Am realizat că semănăm foarte mult, teribil de mult, la fizionomie şi felul în care ne mişcăm”, spunea Joan Jett după ce a întâlnit-o pe Kristen Stewart, cea care a interpretat-o în filmul din 2010, The Runaways. „Când petreceam timpul împreună pe platou, era ca şi cum priveam o imagine în oglindă – dar nu a fost ceva înfricoşător”, a ţinut să completeze starul rock.

5.      LINDSAY LOHAN Elizabeth Taylor

Lindsay va juca rolul frumoasei Elizabeth Taylor în filmul Liz&Dick, pregătit să apară pe 26 noiembrie. Cele două par să aibă multe în comun: „Sunt un mare fan Eliyabeth Taylor şi simt că semăn cu ea pe mai multe planuri – viaţa în vizorul publicului, stresul lucrurilor pe care le cred ceilalţi despre mine, indiferent dacă ce se spune e adevărat sau nu”, a declarat Lindsay.

6.      HELEN MIRREN O regină pe sufletul britanicilor

Înainte de apariţia filmului Queen Elizabeth II în 2006, Helen a savurat o ceaşcă de ceai alături de Regina Marii Britanii. Atunci a descoperit că suverana „are o sclipire şi o relaxare pe care nu le observi în momentele sale formale”, calităţi pe care le-a folosit din plin în film.

7.      JULIANNE MOORE Un politician popular

Se pare că o singură persoană nu a apreciat asemănarea dintre Sarah Palin, fosta candidată la vice-preşedinţie, şi carismatica Julianne Moore, care a jucat rolul acesteia în filmul Game Change, lansat de HBO anul acesta. „Eu sunt de părere că mama mea e mult mai frumoasă decât ea”, spune Bristol Palin, fiica lui Sarah. Nu contează, Julianne tot a câştigat un premiu Emmy pentru rolul jucat. 

    8.      ROBERT PATTINSON Marele Dalí

Nici starul masculin al seriei Twilight nu s-a lăsat mai prejos. Înarmat cu o mustaţă arcuită şi accent spaniol, Robert Pattinson a jucat rolul pictorului Salvador Dalí, în filmul Little Ashes, lansat în 2008. Subiectul filmului se concentrează pe iubirea artistului suprarealist pentru Federico Garcia Lorca, poet şi dramaturg spaniol.

9.      JAMES FRANCO Un playboy profesionist

James s-a bucurat din plin de rolul lui Hugh Hefner în filmul Lovelace – povestea starului din filmele pentru adulţi, Linda Lovelace. Unul dintre acele momente foarte plăcute de pe platoul de filmare este şi cel în care se afla în conacul Playboy cu Amanda Seyfried, care a jucat rolul Lindei.

10.  NICOLE KIDMAN O adevărată Grace Kelly  

Amândouă sunt frumoase şi pline de şarm, astfel că alegerea lui Nicole drept Grace de Monaco în filmul dedicat prinţesei a fost naturală. Filmul, care va fi gata în 2014, o înfăţişează pe Grace Kelly în relaţia sa cu Prinţul Rainier, dar şi luptând cu preşedintele francez Charles de Gaulle, în privinţa taxelor. Şi dură, şi frumoasă!INAPOI LA PRIMA PAGINA