Top cel mai bine plătiți artiști nominalizați la premiile Grammy

Adele ocupă locul 1 în Topul Forbes pe 2017  al celor mai bine plătiți artiști nominalizați la premiile muzicale Grammy.

Adele Performs At The Barclaycard Arena, Hamburg

Interpreta piesei „Hello”, care este nominalizată la patru categorii, inclusiv pentru Albumul Anului, a ajuns la încasări record – fabuloasa sumă de  80.500.000 $ între 2015 și 2016, după succesul pe plan global al albumului „25”. Astfel, cântăreața de 28 de ani a bătut alte nume celebre și a urcat în fruntea listei cu cele mai bine plătite vedete de la Grammy, alcătuită de Forbes. De asemenea, același top estimnează că vedeta a câștigat 3,8 milioane de $ pentru fiecare oraș în care a concertat în turul său masiv sold-out „Adele live”.

GettyImages-533625104

Pe locul doi, la mică diferență de Adele , se plasează Rihanna, acumulând o avere de 75 de milioane de $ – bani care au venit din difuzări, vânzările albumului său„Anti”, dar și din contractele de imagine cu Puma, Samsung și Dior. Riri a primit opt nominalizări la Grammy, alături de Drake, care a primit același număr de nominalizări, inclusiv pentru single-ul „Work”, care are șanse să câștige premiul pentru Înregistrarea Anului.

beyonce, justin

Cu toate că Justin Bieber și Beyonce a făcut și ei o grămadă de bani, cei doi nu au fost în top 3 de pe faimoasa listă.  Albumul lui Bieber ,”Scop” și single-urile sale de succes i-au adus doar 56 de milioane $, situându-l pe locul 4. În ceea ce o privește pe Beyonce, în ciuda celor mai multe nominalizări la Grammy, în total 9, diva se află pe locul al șaptelea, cu doar 54 milioane $.

Taylor Swift,  nominalizată pentru un singur premiu  Grammy în 2017, a fost anul trecut  cel mai bine plătit muzician din lume. Sir Paul McCartney continuă să se mențină pe pozitii,  ocupând locul al treilea în top, cu 56,500,000 $ și nouă nominalizări la Grammy 2017. Pe listă se regăsesc și alte nume celebre precum Jay Z și The Weeknd.

forbesc

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA