TOPUL celor mai bine plătite cupluri de celebrităţi

Recent, revista „Forbes” a dat publicităţii topul cuplurilor de vedete cu cele mai mari câştiguri înregistrate în ultimul an. Liderii clasamentulului de anul acesta sunt topmodelul Gisele Bűndchen şi soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady.

În numai 12 luni, Gisele Bűndchen a strâns din contracte de modă şi publicitate 45 de milioane de dolari, în timp ce Brady, care şi-a prelungit cu patru ani contractul cu echipa New England Patriots, a adus acasă anul trecut 31 de milioane de dolari. Un cuplu câştigător, care se plasează anul acesta în fruntea clasamentului Forbes cu 76 de milioane de dolari câştigaţi în perioada mai 2010 – mai 2011.

Locul secund le revine lui Beyoncé Knowles şi soţului ei, Jay-Z, care au obţinut 72 de milioane de dolari din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum L'Oréal, DirecTV, General Mills etc.

Cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt e şi el pe podium, dar pe locul al treilea, cu venituri de 50 de milioane de dolari, obţinute mai ales din cinematografie. Angelina a adus în cuplu 30 de milioane de dolari, în timp ce Brad a câştigat 20 de milioane de dolari.

Pe următoarele locuri se situează David şi Victoria Beckham (45 de milioane de dolari) şi Robert Pattinson şi Kristen Stewart (20 de milioane de dolari).

Foto: NorthfotoINAPOI LA PRIMA PAGINA