Tragedia a pus capăt acestor frumoase povești de dragoste

Iubirea lor n-a rezistat până la adânci bătrâneți și asta nu pentru că amorezii nu s-au mai înțeles și au ales să meargă pe drumuri diferite în viață, ci pentru că moartea i-a despărțit.

Amy Winehouse & Blake Fielder-Civil

Părinții regretatei cântărețe britanice sunt de părere că pierderea bunicii ei a împins-o pe Amy spre autodistrugere. Alții sunt de părere că chiar soțul ei a fost cel care a avut o influență negativă asupra vedetei. Indiferent de motiv, Winehouse a plecat dintre noi mult mai devreme decât ar fi trebuit. Iar Blake s-a numărat printre cei care au regretat moartea lui Amy mai mult decât oricine pe pământul acesta.

Și asta în ciuda faptului că Blake a introdus-o pe Winehouse în lumea drogurilor și i-a grăbit astfel sfârșitul. În plus, mariajul complicat al celor doi a fost zdruncinat din temelii și de infidelitate. Cu toate aceste probleme, cântăreața l-a iubit pe Blake atât de mult, încât și-a dorit ca acesta să rămână partenerul ei chiar și după divorț. Asta până când moartea i-a despărțit cu adevărat… Trist, atât de trist!INAPOI LA PRIMA PAGINA