Tratament preferențial! Au încălcat legea, dar au scăpat basma curată

Justiția nu e oarbă la Hollywood! Altfel nu ne explicăm cum de câteva dintre cele mai mari și mai rebele staruri din showbiz-ul american au comis ilegalități, dar n-au primit și pedeapsa cuvenită.

Justin Bieber

În ianuarie 2014, cântărețul a fost arestat de poliția din Miami deoarece conducea sub influența alcoolului. Mai mult, starul s-a opus arestării și a negat, în ciuda dovezilor, că a participat la curse ilegale de mașini. Cu alte cuvinte, era un adevărat pericol public, care n-a primit, însă, pedeapsa meritată pentru ilegalitățile comise. Justin s-a prezentat spășit în sala de tribunal, unde a înduioșat judecătorul cu atitudinea lui umilă.

Astfel, a primit numai îndemnul de-a urma un curs de gestionare a furiei și a fost sfătuit să facă o donație în numele unei cauze nobile. Și bineînțeles că nu s-a învățat minte! În 2015, Bieber a dat de belea din nou! A fost găsit vinovat pentru agresiune și șofat imprudent în California și ce să vezi?! A plătit o amendă de 600 de dolari și a plecat liniștit acasă, acuzațiile aduse fiind retrase. Hmm!…INAPOI LA PRIMA PAGINA