Uite cine o va înlocui pe Iulia Vântur la „Ferma vedetelor”

După două sezoane în care a fost gazda emisiunii de la Pro TV, producătorii au ales o altă vedetă care să îndeplinească acest rol.

Tot mai des plecată în India, unde Salman Khan şi noile proiecte o ţin conectată de Bollywood, Iulia Vântur a fost tot mai puţin ofertată de cei din ProTV. Astfel că noul sezon va fi moderat de altă frumuseţe de la noi.

După îndelungi căutări, castinguri și teste video, producătorii au ales o altă vedetă stabilită în străinătate, dar care a demonstrat o mai mare disponibilitate pentru contractele din România. Este vorba despre Monica Bîrlădeanu, cea care de câţiva ani încoace s-a mutat peste Ocean, în încercarea de a-şi clădi cariera de actriţă la Hollywood.

În definitiv, şi postura de gazdă a emisiunii “Ferma vedetelor” e tot un rol – şi încă unul de largă vizibilitate pentru publicul din România. Dacă până acum reality show-ul s-a filmat, la prima ediţie, într-o pădure din apropierea Bucureștiului, iar la cea de-a doua, în Cipru, rămâne de văzut în ce decor bucolic vedetele vor fi puse la treburi gospodăreşti, sub privirile de zână bună ale Monicăi Bîrlădeanu.INAPOI LA PRIMA PAGINA