Uite la ce program de fitness au apelat protagoniștii seriei 50 Shades pentru a se menține în formă!

Cincizeci de umbre de….efort. Dakota Johnson și James Dornan au trecut prin niște tranformări spectaculoase și au apelat la un program de exerciții personalizat pentru a se tonifica pentru scenele intense din noua lor peliculă, „Fifty Shades Darker”.

Antrenoarea care i-a pregătit pe cei doi actori a dezvăluit detalii cu privire la regimul lor și exercițiile de fitness la care au apelat. Ramona Braganza, fostă majoretă, a lucrat cu Dakota și James timp de cinci luni, în timp ce filmau pentru a doua parte a filmului Fifty Shades, în Vancouver, anul trecut. Ea a venit cu o sală de fitness portabilă, cu o remorcă complet utilată pentru sport, chiar pe platourile de filmare. De asemenea, în funcție de nevoile fiecăruia, Ramona a realizat un plan de program personalizat pentru cele două staruri.

Rutina actriței cuprinde  stretching, cardio, exerciții pentru picioare, dar și cursuri de yoga. În schimb, exercițiile lui James s-au bazat pe picioare, în timp ce abdomenul și mâinile le-a lucrat de unul singur.

Antrenamentul lui James

Jamie Dornan sera Christian Grey en la trilogia de '50 sombras de Grey.

Potrivit Ramonei, Jamie, 34 de ani, și-a antrenat picioarele cu ajutorul programului său, pe timpul celor cinci luni de filmare. El și antrenoarea de fitness se întâlneau o dată sau de două ori pe săptămână pentru sesiuni de exerciții de 30 de minute, totul începând cu 5- 10 minute de stretching. Apoi, foloseau o frânghie peste care trebuia ca actorul să sară, după care Jamie trecea le exerciții pentru tonifierea coapselor și feselor, precum genoflexiuni și fandări. Antrenamentul pentru picioare este deosebit de important, deoarece crește metabolismul și ajută la întărirea musculaturii din tot corpul.

Antrenamentul Dakotei

51329940 Actress Dakota Johnson goes for a run on the set of 'Fifty Shades Of Grey' filming in Vancouver, Canada on February 14, 2014. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Actrița în vârstă de 27 de ani s-a întâlnit cu antrenoarea sa de aproximativ cinci ori pe săptămâna. Dacă în unele zile a scăpat ușor, cu o sesiune de cardio de 20 de minute, altă dată, actrița a fost pusă la muncă timp de 30 – 45 minute. Printre exercițiile care au fost incluse în antrenamentul său s-au numărat și cele de stretching, sau exercițiile cu greutăți la gleznă. De asemenea, ea a fost și la cursuri de yoga, dar a urmat și programul Ramonei 3-2-1,   special conceput pentru actorii care vor să fie în formă pentru un rol.

Braganza, printre care ai cărei clienți celebri se numără și Jessica Alba și Halle Berry, a antrenat-o pe Dakota de una singură timp de 4 luni, înainte ca actrița să înceapă programul cu un instructor de balet pentru următorul său film.

Foto: Hepta, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA