Uite cât a slăbit Giulia Nahmany!

Ieri seară, designerul de bijuterii a uimit pe toată lumea cu noua sa siluetă, pusă în valoare de o ţinută realizată de un celebru designer israelian. Iată cum a reuşit să-şi reintre în formă.

După luni de zile de luptă cu kilogramele în plus, Giulia Nahmany începe să se bucure de rezultatele dietei sale. Acum, însă, nu se mai înfometează şi nici nu mai apelează la pastilele de slăbit, ci urmează un regim alimentar echilibrat, dublat de un program de exerciţii fizice.

„Am trei mese pe zi acum. Am renunţat la lactate. Nu mai beau nici cappucino. Am descoperit că îmi făcea rău pentru că am intoleranţă la lactoză. Carne consum destul de rar, o dată la două săptămâni. Iar atunci prefer carne slabă, de pui sau vită. Deasemenea somon la grătar, ciuperci, sparanghel, broccoli. Am renunţat complet la băuturile carbogazoase şi consum mult ceai verde. În plus, am grija să merg la sală de trei ori pe săptămână pentru că muşchii au nevoie de tonifiere. Este un nou stil de viaţă pe care l-am descoperit singură, din încercare în încercare. Am ajuns la un echilibru şi rezultatele se văd pentru că nu este nimic forţat. Totul porneşte din creier. Când te simţi bine şi nu mergi la extreme, atunci funcţionează cu adevărat pe termen lung“, a declarat Giulia Nahmany, citată de wowbiz.ro.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA