Uite unde-şi fac piaţa soţii Băsescu

Impropriu spus, dar cert e că grădina din spatele vilei de protocol furnizează familiei prezidenţiale suficiente legume pentru consumul zilnic. Iată ce de bunătăţi cresc pe domeniul Vilei Lac 3 din Primăverii.

Ieri, în cadrul întâlnirii cu membrii Societăţii Române de Horticultură, dezvăluind cum şi-a pus în ultimii trei ani straturi de legume la vila de protocol Lac 3, reşedinţa sa până la finalul mandatului:

„Îmi revendic dreptul de a fi un mic horticultor. Sunt trei ani de când nu am mai cumpărat roşii, castraveţi, ardei, ardei iute, dovlecei, pentru că, acolo unde locuiesc, am pus câteva straturi mici, cu legumele astea şi e o plăcere extraordinară ca dimineaţa, înainte de micul dejun, să te duci să îţi iei roşiile, ardeii, să îţi faci salata de roşii".

Şi, pentru a le demonstra tuturor că e, într-adevăr, un mic horticultor, Traian Băsescu a postat pe contul său de Facebook o serie de fotografii realizate în luna august, sub titlul “Grădiniţa de acasă”.

„Pentru că astazi m-am "lăudat" cu mica mea grădiniţă de legume, vă arăt şi câteva imagini de la sfârşitul lunii august (am folosit numai răsaduri din comerţ)“, a fost comentariul care a însoţit fotografiile.

În imagini, şeful statului, împreună cu soţia sa, Maria, culeg din grădină roşii, ardei, castraveţi şi vinete. Una dintre fotografii arată şi coşul cu legumele proaspăt culese.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA