Unde s-au căsătorit, de fapt, Andreea Marin şi Tuncay Öztürk?

După escapada în Dubai a Zânei, toată lumea a crezut că ea şi iubitul ei turc s-au căsătorit peste hotare. În fapt, cei doi şi-au legat destinele în România, cu câteva zile înainte de Anul Nou.


Ca în fiecare an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, Andreea Marin îşi serbează ziua de naştere pe 22 decembrie. 2013 a prins-o, însă, deja cu verigheta pe deget la acea dată, întrucât ea şi Tuncay Öztürk au hotărât să nu mai amâne niciun moment nunta lor şi şi-au oficializat relaţia pe 19 decembrie, potrivit unor informaţii culese de reporterii Wowbiz.ro.

Aşa se face că cei doi s-au prezentat în faţa primarului din Brăneşti, Niculae Cismaru, care a oficiat căsătoria, urmând ca “felicitările, masa şi dansul” să aibă loc într-un cadru restrâns la resturantul Casa Pustnicu, de lângă pădurea Brăneşti.

Citeşte şi:


Andreea Marin a intrat în noul an cu verigheta pe inelar


Interesant este faptul că Andreea Marin a ales Brăneştiul, şi nu Voluntariul, de care aparţine de când s-a mutat în vila din Pipera, şi asta pentru că această localitate ilfoveană, aflată pe drumul vechi spre mare, e mai puţin vizibilă pentru presă, neavând acea mare concentraţie de vedete pe metrul pătrat din comuna Voluntari.

Foto: pagina personală

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA