Cât a vândut Kardashian pe coperta „Vogue”?

Citeste tot despre:

Coperta cu Kim şi Kanye West a stârnit numeroase comentarii despre uriaşul compromis făcut de Anna Wintour. Unele vedete chiar au anunţat că-şi suspendă abonamentul la "Vogue". După atâta tevatură, în câte exemplare s-a vândut, de fapt, numărul cu pricina?

Numeroasele voci care au comentat că West şi Kardashian nu meritau onoarea de-a fi pe coperta prestigioasei reviste au provocat-o pe Anna Wintoru să dea chiar o replică publică, în care să explice că n-a fost mituită de cuplu… Acum, Anna îi salută pe toţi din mers, demonstrând că vâlva creată a lucrat, până la urmă, în beneficiul ei şi că, oricât de discutabilă a fost decizia ei în plan editorial, din punct de vedere comercial a dat lovitura: Kim şi Kanye au făcut istorie pe coperta "Vogue", vânzând 500.000 de exemplare.

Cei au depăşit cu mult precedentele recorduri deţinute de Beyonce, cu care "Vogue" a vândut 350.000 de exemplare, şi însăşi Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, care a adus revistei vânzări de 300.000 de copii.

Mai mult decât atât, deşi unele vedete şi-au suspendat, ofuscate, abonamentele la "Vogue", foarte mulţi alţii au decis, în schimb, să se aboneze acum… Astfel că vânzările totale ar ajunge la 1,2 milioane…INAPOI LA PRIMA PAGINA