Vedete care au declarat că au relaţii deschise

Pentru unii, secretul fericii într-un Hollywood plin de tentaţii se pare că a fost… tocmai tentaţiile. Dar să vedem, ce înseamnă, de fapt, pentru fiecare „mariaj deschis”?

Tylda Swinton & Sandro Kopp

Partenerul Tildei e cu 18 ani mai tânăr decât ea.
Partenerul Tildei e cu 18 ani mai tânăr decât ea.

„Noi doi avem un stil de viaţă care cred că e foarte sănătos. Îmi pot menţine viaţa pe care o doresc cu copiii mei şi tatăl lor şi pot petrece şi timp cu bărbatul de care m-am ataşat”, a declarat Tilda, care are gemeni cu pictorul John Byrne, dar are o relaţie cu Sandro Kopp, cu 18 ani mai tânăr decât ea. Despre cât de deschisă e relaţia ei cu Sandro doar ea ştie. Cert este că presa a scris că Swinton, Byrne şi Kopp se bucură de un dulce menage a trois, lucru pe care actriţa l-a negat vehement.

Will Smith & Jada Pinkett Smith

Jada declară că Will e liber să facă ce vrea.
Jada declară că Will e liber să facă ce vrea.

Ei au devenit un fel de imagine clasică pentru ideea de mariaj deschis. Deşi conceptul lor de mariaj deschis nu e neapărat ce crede toată lumea… „Eu nu sunt gardianul în această căsnicie. Will e adult. Are toată libertatea din lume. Poate face orice îşi doreşte. Credeţi că a iubi pe cineva înseamnă că devine proprietatea ta? Credeţi că dacă tu te consideri proprietarul cuiva, respectivul trebuie să se simtă obligat să fie cuminte? Sau că ameninţările îl fac sincer pe cel de lângă tine? Ori că suntem cu atât mai siguri într-un mariaj cu cât îţi controlezi mai mult partenerul? Ar trebui să ne căsătorim cu persoane care nu se pot bucura în mod responsabil de libertatea lor?”, a declarat actriţa care este căsătorită de aproape 20 de ani cu Will Smith. Şi care, de fapt, prin aceste cuvinte nu militează pentru a-ţi înşela de câte ori pofteşti partenerul, cu acordul acestuia… Există o subtilitate a ideii de deschidere a mariajului pe care o susţine Jada şi care le-a scăpat multora când au preluat ştirea declaraţiilor ei făcute în 2013.

Dolly Parton & Carl Thomas Dean

"Carl ştie că mereu mă întorc la el", spune Dolly.
„Carl ştie că mereu mă întorc la el”, spune Dolly.

„Dacă unul dintre noi înşală, celălalt se face că nu ştie. Dacă chiar înşală, e bine pentru amândoi”, a explicat artista country, enunţând o regulă care se pare că a fost valabilă mai ales pentru ea. Fiindcă în cei aproape 49 de ani de mariaj cu Carl, s-au scris romane despre apetenţa pentru aventuri a lui Dolly. „Ador să flirtez şi n-am întâlnit niciodată un bărbat care să nu-mi placă. Bărbaţii au fost mereu slăbiciunea mea. Scunzi, graşi, cu chelie ori slăbănogi… Am fost îndrăgostită de nişte bărbaţi după care nu te-ai fi aşteptat să mi se aprindă călcâiele, dar soţul meu, Carl, a ştiut că mereu mă voi întoarce acasă şi că n-am făcut niciodată sex cu respectivii. Doar îmi place să mă distrez şi să flirtez”, a spus Dolly. Deşi se spune că lui Sylvester Stallone şi Burt Reynolds nu le-a rezistat. „Dar niciunul nu se compară cu soţul meu”, concluzionează Parton.

Larry King & Shawn Southwick

Larry şi Shawn au fost la un pas de divorţ acum trei ani.
Larry şi Shawn au fost la un pas de divorţ acum trei ani.

Despre cei doi a povestit… chiar fosta soţie a lui Larry, Julie Alexander. „Larry mi-a spus că amândoi au ştiut de-a lungul timpului că celălalt mai avea pe cineva. Eu nu l-am întrebat şi nu mi-a spus niciodată cine era cealaltă persoană pentru el. Însă el ştia că Shawn avea o aventură cu un antrenor de baseball”, a spus aceasta. Dacă e adevărat, atunci în cazul lor reţeta a fost aproape de-a nu mai funcţiona în 2013, când s-a zvonit că Larry a la un pas de divorţ de Shawn, cea de-a opta lui soţie. Da, a opta – cu care s-a însurat în 1997. Între timp, Shawn ţi Larry au revenit la sentimente mai bune.

Shirley MacLaine

Shirley spune că ea a susţinut ideea mariajului deschis. Cu toate acestea, a divorţat.
Shirley spune că ea a susţinut ideea mariajului deschis. Cu toate acestea, a divorţat.

Ea este vedeta care s-a declarat cel mai recent în favoarea ideii de mariaj deschis. „Să te culci şi cu altcineva decât partenerul tău e un obicei care stă la baza mariajelor de durată”, a declarat sora lui Warren Beatty, azi în vârstă de 81 de ani. Totuşi, Shirley a divorţat… A fost căsătorită între 1954 şi 1982 cu Steve Parker, despre care a spus că a fost iubirea vieţii ei. Aşadar, dacă ar fi să tragem o concluzie, până la urmă, ideea de mariaj deschis, luată ad literam, funcţionează şi nu prea…

Foto:WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA