Vedete care au suferit de anorexie

Tulburările de alimentaţie sunt des întâlnite în rândul celebrităţilor, mai ales în cazul modelelor care vor mărimea zero, dar şi în cazul actorilor şi artiştilor care cad pradă obsesiei de-a arăta perfect, ca-n reviste – deşi percepţia lor în oglindă este alterată, multe dintre vedetele care au suferit de anorexie arătând mai mult decât bine iniţial, înainte să ajungă piele şi os.

Tulburările de alimentaţie precum anorexia şi bulimia sunt periculoase şi greu de învins, nefiind mai uşor pentru nimeni în special. Următoarele staruri au avut curajul să povestească despre luptele lor cu acestea şi cu problemele de imagine. Anorexia, teama obsesivă de-a lua în greutate, a afectat multe dintre ele, unele la care nu ne-am fi aşteptat.

Lady Gaga şi Jessica Alba sunt doar câteva vedete care au suferit de anorexie şi au reuşit să o învingă. Dacă prima s-a luptat de la 15 ani atât cu bulimia, cât şi cu anorexia, trecând de la o greutate la alta de-a lungul timpului (cum pare să se întâmple şi acum), a doua a suferit de anorexie de când este  în lumea Hollywoodului, în ciuda faptului că are unul din cele mai zvelte şi frumoase trupuri de femei celebre.”Cu tratament, am reuşit să domin teama care mă făcea să fiu periculos de slabă”, a spus Jessica.

Şi Christina Ricci este una din aceste vedete care au suferit de anorexie. Starul din “Familia Addams” a suferit de această boală din cauza a ce a văzut la televizor. “La momentul respectiv, începusem o dietă, apoi am văzut un film la televizor şi mi-am zis: oh, anorexia – cred c-aş putea face asta.” – din fericire, frumoasa actriţă s-a însănătoşit şi arată minunat.

Din industria muzicii, Victoria Beckham, Melanie Chisholm,  Demi Lovato sau Diana Ross sunt doar câteva vedete care au suferit de anorexie şi au luptat cu boala pentru a ajunge la o greutate sănătoasă şi o încredere în sine mărită.

Dintre actorii la care nu ne-am fi aşteptat să se numere printre vedetele care au suferit de anorexie, se numără Jane Fonda, Kate Beckinsale, Calista Flockhart, Portia de Rossi, Billie Piper, Mary-Kate Olsen şi chiar şi micuţa Lucy Hale, din serialul de adolescenţi “Pretty Little Liars”.

Cu sprijin al oamenilor din jur, cu voinţă şi tratament medical şi psihologic, aceste vedete, ca şi oamenii de rând care au suferit de anorexie, au reuşit să învingă boala.INAPOI LA PRIMA PAGINA