Vedete fără noroc în dragoste

Sunt frumoase, sexy și talentate, dar asta nu înseamnă că au succesul garantat pe plan amoros. De fapt, situația lor este chiar opusul acestei ipoteze. Ele sunt vedetele care nu-și pot găsi echilibrul pe plan amoros, dovedind că sunt fără noroc în dragoste!

Citeste tot despre:

Vedete fără noroc în dragoste – Taylor Swift

Săgeata lui Cupidon n-ajunge întotdeauna unde trebuie. Așa se explică cum Taylor Swift are o listă lungă de eșecuri în dragoste. Frumoasa cântăreață de muzică country s-a tot îndrăgostit de bărbați nepotriviți care au făcut-o să piardă capul și apoi au părăsit-o. Însă, tot răul spre bine, dacă ne e permis să glumim, amintind despre acele piese pe care Taylor le-a scos având ca inspirație eșecurile sale amoroase.

În prezent, Taylor Swift are o relație cu dj-ul scoția Calvin Harris. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, în luna februarie, la gala Brit Awards, și de atunci se pare că trăiesc o poveste fericită de dragoste. Nu vrem să fim cârcotași, tocmai de aceea  îi urăm lui Taylor Swift mult noroc în noua relație.

Anterior, Taylor Swift a mai avut relații cu o serie de artiști celebri precum: Joe Jonas, Lucas Till, John Mayer, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal și Harry Styles.

Vedete fără noroc în dragoste – Britney Spears

Nici Britney Spears nu stă mai bine la acest capitol. Cântăreața de-abia și-a încheiat relația cu iubitul ei, producătorul de televiziune Charlie Ebersol. Cei doi și-au început relația în luna octombrie a anului 2014 și totul părea că se îndreaptă spre drumul fericirii, însă iată că ghinionul cântăreței în amor și-a spus din nou cuvântul. Apropiații spun că motivul acestei despărțiri ar fi fost faptul că Britney punea presiune pe iubitul său să se căsătorească, iar acesta nu era de acord cu o astfel de uniune.

Amintim că Britney a mai fost căsătorită de două ori. Prima dată s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, în Las Vegas, însă căsătoria lor a fost anulată după 55 de ore, și a doua oară s-a căsătorit cu Kevin Federline, unul dintre dansatorii săi, de care a divorțat trei ani mai târziu. Cu acesta din urmă are doi fii: Sean Preston (8) și Jayden James (7). Iar la capitolul relații îi mai putem menționa și pe: Jason Trawick, cu care a fost logodită – dar de care s-a despărțit în februarie 2013, David Lucado, cu care a avut o relație din martie 2013 și până în august 2014.

Vedete fără noroc în dragoste – Paris Hilton

Nu are nicio grijă, în afara celei de a-și găsi un partener pe măsura ei. Și recent, pare că miracolul s-a întâmplat în cazul lui Paris. Potrivit unor zvonuri, Paris Hilton se întâlnește în prezent cu mogulul Thomas Gross, pe care l-a și prezentat familiei sale drept ”iubirea vieții sale”. Însă, până în acest moment, trebuie să menționăm că moștenitoarea imperiului Hilton nu a fost tocmai norocoasă în dragoste. Ea a avut mai multe relații amoroase, dar din păcate toate s-au dovedit a fi destinate eșecului. Dintre ele amintim: cea cu  Jason Shaw (2002-2003), Nick Carter (2003-2004), Rick Salomon (2007), Benji Madden (2008), Doug Reinhardt (2009), Cy Waits (august 2010 – iunie 2011) si River Viiperi (2012-2014).

Vedete fără noroc în dragoste – Lindsay Lohan

Deși părea că are un viitor strălucit, Lindsay Lohan a ”reușit” să calce strâmb de câteva ori și asta a trimis-o direct în fața autorităților care nu de puține ori au ameninațat-o că o bagă în spatele gratiilor. Tocmai acest comportament a făcut-o și să ruineze câteva relații amoroase. Dintre ele amintim: Aaron Carter (2002-2003), Damien Fahey (2003 -2004), Colin Farrell (2004), Jared Leto (2005), Brody Jenner (2006), Ryan Adams (2006), Heath Ledger (2007-2008), James Blunt, Samantha Ronson (2008-2009), etc.INAPOI LA PRIMA PAGINA