Vedete pasionate de motociclete

A merge pe motocicletă se crede a fi un fel de fiță în lumea celor faimoși, însă există și excepții de la regulă. Multe vedete sunt pasionate de motociclete, le adoră și le colecționează cu atenție. Iată câteva dintre ele.

Tom Cruise este un adevărat pasionat de motociclete, el are o întreagă colecție de motociclete. În ziua în care a împlinit 51 de ani, Cruise a sărbătorit prin a face o plimbare pe motocicleta sa de 100 de mii de dolari.

Vedete pasionate de motociclete – unul dintre băieții răi de la Hollywood, Brando, mare împătimit de motociclete

Înainte de a deveni celebru, Brando se plimba pe străzile New York-ului pe bicicletă, iar mai apoi, când deja era celebru, se urca pe motocicletă și îi plăcea să ruleze așa în deșert mile întregi. În filmul The Wild One, Brando mergea pe un Triumph 6T Thunderbird din 1950.

Despre Jay Leno se știe că are o pasiune pentru automobile, însă nu multă lume știe că pasiunea sa se extinde și pentru motociclete. Vedeta Tonight Show-ului are o întreagă colecție de motociclete din întreaga lume, vintage sau motociclete care nu se mai fabrică.

Pe Shaquille O’Neal, care este foarte înalt, nu îl oprește pasiunea pentru motociclete și chiar triciclete. Vedeta a fost văzută conducând cu bucurie un OC Choppers, o motocicletă făcută exact pe gustul și înălțimea sportivului.

Arnold Schwarzenegger are o adevărată pasiune pentru motociclete, el chiar a fost prins conducând una fără să aibă permis în 2006. De atunci, și-a luat permisul moto și se bucură de plimbări pe drumurile Californiei.

Vedete pasionate de motociclete – Tim Allen adoră mai degrabă motocicletele de viteză

Tim Allen și-a început cariera în filmul Wild Hogs, dar pasiunea sa pentru motociclete este mult mai profundă. De altfel, actorul preferă mai degrabă motocicletele sportive, decât cele promovate în film. Vedetei îi place să ruleze pe Ducati.

Deși născut în Marea Britanie, actorului Hugh Laurie recunoaște că adoră motocicletele americane. Actorului din Dr. House compară mersul pe motocicletă cu zborul, chiar dacă fanii îl critică că nu vrea să poarte ochelari de protecție.

Cântărețul de la Maroon 5, Adam Levine, adoră motocicletele la fel de mult cum adoră muzica. Acum conduce motocicleta sa la Hollywood și este extrem de fericit.

David Bechkam este cunoscut pentru show-ul BBC, în care conduce motocicleta sa prin jungla amazoniană, un Triumph. Printre primii susținători ai acestei mărci, Triumph, este și actorul James Dean, unul dintre băieții răi ai Hollywood-ului, care iubește motocicletele.

Vedete pasionate de motociclete – pasionați care au înconjurat lumea pe motocicletă

Ben Aflleck recunoaște că este un împătimit de motoare, dar că de când are copii, nu mai poate călări motocicleta prea des. Dar atunci când o face, preferă stabilele și frumoasele motociclete BMW.

Ewan McGregor, chiar dacă nu își arată pasiunea pentru motocicleta în oraș, unde merge doar cu bicicleta, el este cunoscut pentru călătoriile lungi pe motocicletă, se știe că a mers 20 de mii de mile timp de 115 zile în 2004.INAPOI LA PRIMA PAGINA