VIDEO Jada Pinkett Smith, goală într-un videoclip

E-o adevărată modă printre celebrităţile hollywoodiene să se dezbrace pentru vreun clip, fie el comercial sau social, doar-doar vor atrage atenţia asupra mesajului producătorilor. Sau, mai curând, asupra trupului lor bine făcut.

Soţiei actorului Will Smith i s-a propus să-şi lepede hainele pentru un material video care e parte dintr-o campanie ce atrage atenţia asupra ororilor generate de traficul de persoane. Cea care a avut această idee este actriţa Salma Hayek, implicată în acest proiect social, fapt pentru care Jada a acceptat pe loc provocarea.

Vedeta de culoare cântă şi se contorsionează, complet goală, într-o cameră lipsită de mobilier, în acest videoclip al piesei în limba spaniolă „Nada Se Compara“. Clipul a fost creat pentru a spori gradul de conştientizare a populaţiei în legătură cu ororile generate de traficul de persoane. Campania se intitulează „Don't Sell Bodies“.

„Nici nu pot să vă spun de câte ori mi s-a cerut să mă dezbrac complet într-un film, dar n-am acceptat niciodată. A fost suficient ca Salma să îmi ceară asta o singură dată, şi am făcut-o imediat. Fără discuţii. Asta arată cât de multă încredere am în ea şi cât de mult o ador. Mi-a spus: «Vreau să fii curajoasă! Aceasta este puterea pe care ei vor să ne-o fure – trebuie să o arăţi în clip!» Pasiunea ei a fost contagioasă. De fiecare dată când mă întâlnesc cu ea, are ceva să îmi ofere“, a declarat Jada Pinkett Smith pentru revista „More“.
 
Actriţă, model, cântăreaţă şi compozitoare, Jada Pinkett Smith a înregistrat piesa "Nada Se Compara" cu trupa ei, Wicked Evolution.

Foto: Reuters

 INAPOI LA PRIMA PAGINA