William şi Kate caută casă în Mustique

Prinţul William face tot posibilul să o răsfeţe pe viitoarea mamă a copilului său. Şi nu oricum, ci cu o casă de vacanţă în insula lor favorită, Mustique, şi cu o strălucitoare nouă tiară.

Sarcina a solicitat-o destul de mult pe Ducesa de Cambridge, fapt pentru care odihna şi relaxarea sunt destul de importante pentru sănătatea ei şi a bebeluşului. Iar Will se pregăteşte cum trebuie pentru a-i face viaţa mai uşoară soţiei lui. După ce s-au bucurat de o vacanţă tropicală în Mustique săptămâna trecută, prinţul caută acum o casă luxoasă de vacanţă în zonă, unde să se retragă amândoi după îndeplinirea îndatoririlor regale.

Să nu credeţi că asta e tot: Will a primit deja permisiunea Reginei Elizabeta II de a-i oferi lui Kate o tiară nouă, pe care să i-o dăruiască după ce naşte, în iulie. „A comandat un nou set de bijuterii pentru a sărbători naşterea primului său copil, având permisiunea direct a reginei“, a spus o sursă pentru Now Magazine. Este cu atât mai important cu cât, la logodna oficială, Ducesa a împrumutat lucruri din colecţia regală pentru a fi prezentată public.INAPOI LA PRIMA PAGINA