Zmeura de Aur 2017 . Cel mai prost film, „Hillary’s America“. Ben Affleck a primit și el un premiu

Înainte de decernarea premiilor Oscar, cele mai proaste producții și prestații din 2016 au fost premiate aseară în cadrul evenimentului Zmeura de Aur 2017. Câștigătoare detașate ale celebrei statuete rușinoase sunt filmul ”Batman v Superman: Dawn of Justice” şi documentarul ”Hillary’s America”, fiecare primind câte 4 trofee, conform Reuters.

razzie_award2009

Premiile Zmeura de Aur au fost atribuite sâmbătă la Hollywood, într-o ceremonie online. Sezonul premiilor cinematografice se va încheia în această seară cu cele mai importante nominalizări la Oscar 2017. Dar, aseară, cele mai proaste reprezentații nu au putut fi trecute cu vederea.

hillarys-america

Filmul documentar „Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party“, regizat de Dinesh D’Souza, a fost desemnat cel mai prost film al anului 2016, dar, pe lângă această distincție, a mai câștigat încă 3 premii, pentru Cel mai prost regizor – Dinesh D’Souza şi Bruce Schooley, Cel mai prost actor – Dinesh D’Souza și  Cea mai proasta actriţă – Rebekah Turner.

batman-v-superman-dawn-justice-post1-e1458768139939
La egalitate cu documentarul despre viața lui Hillary Clinton a fost lungmetrajul „Batman v Superman: Dawn of Justice“, câștigător tot a 4 trofee.  Premiu pentru Cel mai prost actor în rol secundar i-a fost atribuit lui Jesse Eisenberg. De asemenea filmul a mai luat trofeul pentru Cel mai prost scenariu, Cel mai prost remake, rip-off sau sequel, dar și pentru Cea mai proastă combinaţie de actori pe marele ecran – Ben Affleck şi Henry Cavill fiind „norocoșii” câștigători.

Ben Affleck Out And About In Brentwood
Ben Affleck

Trofeul Razzie Redeemer i-a revenit anul acesta lui Mel Gibson, pentru filmului său ”Hacksaw Ridge”. Această peliculă a primit şase nominalizări la premiile Oscar, inclusiv la categoria ”cel mai bun regizor” (Mel Gibson).

Mel Gibson
Mel Gibson

Cea mai proastă actriţă în rol secundar a fost desemnată Kristen Wiig  pentru filmul „Zoolander No. 2“. Premiile Zmeura de Aur sunt decernate în urma voturilor exprimate online de cei 1.014 membri ai Golden Raspberry Award Foundation și parodiază cele mai slabe filme, scenarii, prestaţii actoriceşti şi regizorale din industria cinematografică americană.

Foto: Arhiva OK, Instagram

 INAPOI LA PRIMA PAGINA