Nici vorbă de despărțire! Idris Elba, alături de iubita lui

Acum o lună se zvonea că frumoasa Naomi Campbell ar fi reușit să-l despartă pe actorul Idris Elba de mama copilului lui, Naiyana Garth. Ba mai mult, presa de scandal prezenta dovezi că Idris ar fi părăsit domiciliu conjugal pentru a-și închiria un apartament unde să se poată vedea în tihnă cu celebrul model.

LONDON, ENGLAND - MAY 08:  Naiyana Garth and Idris Elba attend the House Of Fraser British Academy Television Awards 2016  at the Royal Festival Hall on May 8, 2016 in London, England.  (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
Naiyana Garth și Idris Elba, împreună pe covorul roșu

Dar iată că cea mai recentă apariție a celebrului actor de culoare contrazice toate aceste zvonuri. Idris Elba s-a prezentat ieri seară la BAFTA TV Awards, la brațul partenerei sale din ultimii trei ani, și totodată mama băiețelului lui de doi ani, Naiyana Garth.

Extrem de zâmbitori și afectuoși unul cu celălalt, Idris și Naiyana au pozat asemenea unui cuplu pe covorul roșu, marcând astfel o primă apariție, împreună pe covorul roșu, de anul acesta.

Așadar, se pare că toate acele zvonuri potrivită cărora prietena Naomi Campbell ar fi mai mult decât o prietenă… nu sunt decât niște informații eronate, dat fiind faptul că Idris și Naiyana par mai fericiți și uniți ca niciodată.

Amintim că Elba și Garth și-au început relația la începutului anului 2013. La scurt timp de la acest moment, Idris a anunțat că el și Naiyana vor deveni părinți.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA