Nicole Kidman a recunoscut. A fost logodită cu Lenny Kravitz

După 14 ani, Nicole Kidman a confirmat zvonurile din presa internațională conform cărora actrița a fost logodită cu rockerul Lenny Kravitz în 2003.

Premiere Of HBO's "Big Little Lies" - Red Carpet

Cele două vedete au avut o relaţie de scurtă durată în 2003 şi, potrivit presei, Nicole Kidman şi Lenny Kravitz au fost logodiţi, după ce mariajul actriței cu Tom Cruise s-a destrămat. Până acum, niciunul dintre cele două staruri nu a confirmat zvonurile, deși  Nicole spunea într-un interviu ]n 2007: „Nu am vrut o relație. Am vrut să fiu alături de copiii mei și nu m-am simțit confortabil să aduc o altă persoană în viața lor.  Și apoi m-am logodit cu cineva. . . dar pur și simplu nu era pe bune. Nu eram pregătită.”

Actrița nu a spus atunci cu cine s-a logodit, însă, miercuri seara,  a acordat un interviu în care a vorbit despre colaborarea ei cu Zoe Kravitz, fiica rockerului Lenny Kravitz, alături de care joacă în serialul TV ”Big Little Lies”.  A fost ocazia perfectă să recunoască că a fost logodită cu Kravitz în 2003. ”Ei bine, o cunosc pe Zoe, pentru că am fost logodită cu tatăl ei. E afacere de familie. Îl iubesc pe Lenny, este un tip minunat”, a spus Nicole.

„Nicole poate fi liniștită și timidă, ceea ce este interesant pentru o actriță atât de bună ca ea. E atât de bună că, uneori, îți distrage atenția. După fiecare premiu pe care l-a luat am vrut să îi spun personal,”Wow”, declara Kravitz.

Premiere Of HBO's "Big Little Lies" - Red Carpet

Cu toate acestea, fostul cuplu s-a oprit la o scurtă logodnă. Kidman nu a oferit mai multe detalii despre motivul pentru care logodna s-a rupt. Nicole Kidman, în vârstă de 49 de ani, s-a căsătorit în 2006 cu Keith Urban, un star al muzicii country. Cei doi artişti au împreună două fiice – Sunday Rose, în vârstă de opt ani, şi Faith Margaret, în vârstă de şase ani. 

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA