Nicole Kidman, Elle Fanning și Kirsten Dunst au strălucit la premiera filmului „The Beguiled”

Premiera americană a filmului „The Beguiled” a oferit vedetelor o nouă ocazie pentru a defila pe covorul roșu, în ținute alese cu mare grijă. Astfel, blondele Nicole Kidman, Kristen Dunst, Elle Fanning, Emma Howard și chiar Paris Hilton au luat cu asalt camerele de fotografiat și, unele dintre ele, au arătat absolut superb la evenimentul de marți seara.

După ce au defilat cu grație la Cannes, actrițele au participat la premiera filmului „The Beguiled” care a avut loc în L.A și, bineînțeles că au făcut-o într-un mod plin de stil. Kidman a ales din nou o rochie cu o croială și un imprimeu tipic stilului său, care i-a venit perfect, un ansamblu cu mâneci din tulle roz transparent, o rochie lungă cu broderie florală colorată pe un fundal albastru ciel. Ținuta colorată a fost creată de Carolina Herrera.

Elle Fanning a mers la sigur, alegând tot o rochie lungă, însă un model și într-o cromatică total diferită față de cea a lui Nicole Kidman. Tânăra actriță a ales o rochie cu corset și fustă cu volane într-o culoare metalică, lăsându-și la vedere sandalele cu toc înalt și barete argintiu închis.

Dunst a ales pentru acest eveniment o rochie de culoarea fildeșului cu detalii din broderie florală. Rochia trei sferturi cu bretele late, stânsă în talie cu cordon, o rochia vintage marca Chloe a făcut senzație.

A ales o pereche de sandale cu barete oranj, pentru o pată de culoare.

Spre deosebire de cele trei, cea mai colorată a fost Howard, într-o ținută roșu aprins pe un umăr, o creație Self Portrait.

Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale din satin burgundy.

De la eveniment nu a lipsit nici Paris Hilton, care a venit să celebreze pelicula cu care Sofia Coppola a căștigat Premiul pentru regie la Cannes, devenind astfel cea de-a foua femeie din istorie care câștigă acest premiu. Paris a ales o rochie trei sferturi neagră, foarte mulată și cu tăieturi la nivelul bustului și mânecilor. La această ținută a optat pentru o pereche de botine împletite, mănuși din dantelă, ceas și celebrul său clutch cu pietre prețioase, look care o desemnează drept cea mai neinspirată apariție de la acest eveniment.

Ea a avut cea mai neinspirată apariție.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA