Nicole Kidman & Keith Urban: în căutarea tinereții pierdute

Chirugia estetică este o afacere de familie în cuplul Kidman- Urban. Dar, culmea, cel care exagerează cu intervențiile împotriva naturii este el…

Nu, acesta nu este chipul unui bărbat de 49 de ani. Așa cum nici pe fața înlemnită a soției Nicole Kidman nu există ridurile pe care le-ai depista, în mod normal, la o femeie ajunsă în pragul celor 50 de ani.

52276231 Celebrities arriving at the 74th Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California on January 8, 2016. Celebrities arriving at the 74th Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California on January 8, 2016. Pictured: Nicole Kidman, Keith Urban FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: NO FRANCE
Keith și Nicole, ca niște figuri de ceară la Globurile de Aur
Keith Urban (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)
Keith Urban, în 2001

Apogeul a fost atins pe covorul roșu al galei Globurilor de Aur, acolo unde cântărețul australian a rivalizat cu Nicole în materie de piele întinsă pe față, spre uimirea asistenței. Și da, efectul n-a fost deloc cel dorit, celor prezenți fiindu-le greu să-l privească pe artist atât de schimbat, cu o față de plastic, de parcă ar fi ieșit din muzeul figurilor de ceară. Iar dacă comparăm această magine cu una mai veche, de acum circa 20 de ani, vedem că soțul lui Nicole Kidman a trecut printr-o serioasă fază de cosmetizare, începând cu stilizarea părului, corectarea dinților și ajungând, într-un final, la bisturiu.

„Arată de parcă i s-ar fi injectat Botox în frunte, pentru netezirea liniilor care se formează din cauza încruntării, și la colțurile ochilor, acolo unde se formează laba-gâștei. În plus, sunt și semne de fillere la nivelul obrajilor“, a observat un chirurg plastician pentru publicația Woman’s Day.

Nominated for BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE IN A MOTION PICTURE for her role in "Lion," actress Nicole Kidman and Keith Urban attend the 74th Annual Golden Globes Awards at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, January 8, 2017.
Cosmetizarea artistului country o îngrijorează chiar și pe Nicole

Mai mult, încercarea lui Keith de a se păstra tânăr o îngrijorează chiar și pe Nicole Kidman, și ea o adeptă binecunoscută a frumuseții din plastic. „Nic se teme că Keith trece prin criza vârstei mijlocii. Pe măsură ce trece timpul, devine din ce în ce mai obsedat de felul în care arată“, mărturisește un prieten apropiat al cuplului care a aniversat 10 ani de mariaj în luna iunie.

Cum anul viitor cântărețul country va atinge un prag periculos pentru vanitatea lui, o jumătate de veac mai exact, apropiații lui se tem că artistul va încerca și mai mult să se convingă că încă mai este tânăr. Iar asta poate însemna mai mult decât niște injecții cu Botox, Urban dând semne că îi este dor de vremurile în care combina alcoolul cu drogurile și cu petrecerile fără număr.

Foto: hepta, getty imagesINAPOI LA PRIMA PAGINA