Nicole Kidman, ”la cuțite” cu cei doi copii adoptivi

Actrița de origine australiană este în plin turneu de promovare al filmului „Lion”, peliculă care i-a adus o nouă nominalizare la Oscar, grație rolului mamei adoptive pe care îl joacă într-un mod magistral.

David Wenham, Dev Patel and Nicole Kidman star in LION
Nicole Kidman în rolul lui Sue Brierley, din pelicula ”Lion”

Actrița se bucură, așadar, de un succes răsunător în prezent, pentru care, însă, trebuie să ”plătească” un preț destul de mare, am zice noi. Asta pentru că-n timp ce se perindă pe la emisiuni și evenimente și vorbește despre acest rol ca fiind ”o scrisoare de dragoste” pentru copii ei adoptivi, Connor și Bella, aceștia în cauză sunt supărați foc că mama lor nu le respectă dreptul la viață privată.

Da, potrivit unui apropiat, Connor și Bella, copii adoptați în timpul relației cu Tom Cruise, sunt furioși că Nicole îi aduce în lumina reflectoarelor, deși ei au vieți private și nu se bucură de o astfel de expunere. ”Connor și Bella trăiesc departe de lumina reflectoarelor și nu apreciază că sunt folosiți în modul ăsta. Mai ales că relația dintre ei și actriță a fost atât de fragilă de când Nicole s-a despărțit de Tom Cruise”, precizează respectivul apropiat.

Isabella și Connor, copiii adoptați de Nicole și Tom
Isabella și Connor, copiii adoptați de Nicole și Tom

Chipurile, Connor și Bella au simțit că noile acțiuni ale actriței au redeschis vechi răni. Ba mai mult, aceștia sunt la un pas de a o exlude, din nou, din viața lor pe Nicole.  ”Sunt pregătiți s-o exludă din viața lor dacă Nicole nu le respectă dorința de a nu mai fi aduși în discuțiile televizate”, a adăugat respectiva sursă.

E drept că odată cu despărțirea de Tom Cruise, Nicole a rămas fără cei doi copii adoptivi, dat fiind faptul că aceștia au ales să rămână în grija tatălui lor, mai ales că sunt adepți ai bisericii Scientologice.

foto: hepta, arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA