Nicole Kidman, sex la telefon cu Keith Urban

Citeste tot despre:

, ,

Sunt căsătoriți din 2006, și deși au mai existat zvonuri că mariajul lor ar fi pe butuci, iată că noi îi vedem și azi împreună, zâmbitori și la fel de îndrăgostiți ca-n primii ani de relație. Iar acum am aflat și care e secretul relației lor de succes: sexul la telefon!

2
Recurg la sexul la telefon când suna la distanță unul de celălalt.

Da, așa păstrează ei flacăra aprinsă în relația lor. Potrivit mai multor surse de pe platourile de filmare ale peliculei ”TheBeguiled”, Nicole și Keith ar fi foarte deschiși vizavi de aceste ”practici”, și ar recurge la ele atunci când petrec foarte mult timp separați.

Cum s-a aflat? Ei bine, Nicole nu și-ar fi dat seama că geamul rulotei sale este deschis, iar cei care se aflau prin preajmă au surprins momente cu adevărat suculente din conversația ei cu Keith Urban. ”Nicole îi șușotea lucruri romantice la telefon. Câțiva membri din echipă au auzit cum Nicole și Keith făceau sex la telefon, în timp ce ea era în rulota sa. Probabil, nici nu știa că geamurile ei erau deschise”, a mărturisit o sursă citată de revista ”Star”.

Așa merg lucrurile, așadar, între cei doi! Ce-i drept, ne surprinde și pe noi, așa cum i-a surprins și pe cei care i-au auzit: ”Evident că nimeni nu i-a spus lui Nicole nimic, dar ce s-a auzit acolo… E clar că știa exact pe ce ”butoane” să apese”, a mai adăugat respectiva sursă.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA