Nicole Kidman și Elle Fanning, cel mai bine îmbrăcate pe Croazetă

După aparițiile dezastruoase cu care ne-a obișnuit pe covorul roșu, Nicole Kidman începe să câștige puncte la festivalul de film de la Cannes. Astăzi, actrița de 49 de ani a purtat o rochie superbă cu broderie complicată în tonuri de verde, creație Dior Couture, cu ocazia prezentării de zi a filmului în care joacă, The Killing Of A Sacred Deer.

Nicole Kidman, astăzi, la Palais des Festivals
A purtat o creație Dior Couture

Acesta este unul dintre cele patru filme în care australianca este implicată și care sunt incluse în competiția de la Cannes, semn c-o s-o tot vedem zilele acestea pe Croazetă și pe covorul roșu.

Partenera ei din alt film în care este prezentă, How To Talk to Girls at Parties, și anume tânăra actriță de 19 ani Elle Fanning, a fost, la rândul ei, o viziune a fashionului în rochia aleasă pentru apariția de zi.

Elle Fanning, pe 21 mai, la Cannes
Rochia Prada a fost foarte bine aleasă de către actriță

S-a întâmplat ieri,  când blondina a apărut la premiera filmului pomenit mai sus într-o rochie Prada în stilul anilor 60, cu silueta unei femei printată pe față și pe spate, la care a adăugat o perehc de sandale cu platformă și cu toc extrem, în aceeași nuanță de piersică.

Până acum, suntem mari fani ai ținutelor alese de către Elle atât pentru zi, cât și pentru serata de covor roșu, ba chiar am merge până acolo încât am declara-o prințesa balului. Mai așteptăm, însă.

Foto: getty imagesINAPOI LA PRIMA PAGINA