Nicole Kidman și Margot Robbie, cele mai sexy vedete de la show-ul Calvin Klein

Săptămâna Modei de la New York a reunit nume cunoscute de la Hollywood care au venit să urmărească în exclusivitate lanarea noii colecții a unuia dintre brandurile lor preferate, Calvin Klein.

Margot Robbie a purtat o rochie mini tip sacou. Alături de Nicole Kidman și Laura Dern.

Astfel, Nicole Kidman, Margot Robbie, Laura Dern, Cindy Crawford și Paris Jackson și-au scos din garderobă cele mai tari piese vestimentare pentru niște apariții chic, nu prea elegante, nici prea sport, dar fashion, la show-ul care a avut loc marți seara în New York. De la rochii mini stil sacou, la fuste colorate, din materiale prețioase sau chiar la salopete din denim, cu aceste outfiturile ele au reușit să atragă atenția . Și mai surprizătoare a fost apariția actriței Nicole Kidman și nu neapărat din punct de vedere vestimentar, ci al înfățișării. În vârstă de 50 de ani, vedeta a părut mult mai slabă la față, probabil a renunțat la injecțiile cu botox, în vogă printre celebrități, sau poate că este doar o iluzie optică creată de noua tunsoare și de machiajul discret. Desigur, actrița nu a recunoscut vreodată că ar fi apelat la operații estetice, dar evoluția sa de-a lungul ultimilor ani a demonstrat contrariul.

Nicole Kidman cu mai puțin machiaj la show-ul Calvin Klein.

Cu toate acestea, Nicole a arătat chic la New York Fashion Week, într-un outfit din mătase, cu o fustă bleumarin și o bluză nude cu inserții de negru și gri și cu nasturi aplicați.

Uite cum s-au îmbrăcat celelalte vedete de la prezentarea Calvin Klein!

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA