Nicole Kidman și Keith Urban sunt de nedespărțit. Ce eforturi au făcut pentru a rămâne împreună?

El este câștigătorul premiului Grammy pentru muzica country, mai mereu pe drumuri din cauza concertelor la nivel mondial, iar ea este o actriță celebră, care își petrece o mare parte din timp pe platourile de filmare. Cu toate acestea, Keith Urban și Nicole Kidman reușesc să țină aprinsă flacăra iubirii. Cum? Cu multe sacrificii. 

În timpul talk show-ului lui Harry Connick Junior, Keith Urban a spus că familia și soția Nicole Kidman sunt prioritatea lui. Cântărețul în vârstă de 49 de ani a dezlăvuit că odată a zburat din SUA în Australia pentru a o vedea pe Nicole, pe atunci însărcinată, și a stat cu ea 5 ore înainte de a se întoarce înapoi în SUA.

Dragostea lui, Kidman, a meritat orice efort: „Odată am zburat la Sydney când Nic era gravidă. Trebuia să facă o ecografie și eu eram în turneu în State, așa că am luat primul avion pentru a fi lângă ea. Cred că am aterizat la ora 9 dimineața, ne-am dus la ecografie, am luat prânzul împreună și apoi am plecat înapoi în State la ora 14.”, a spus soțul lui Kidman.

Nu este de mirare că actrița nu l-ar da pe soțul său pentru nimic în lume, dacă face astfel de gesturi romantice și sacrificii pentru a-i fi alături. Nu știm însă dacă Keith s-a referit la sarcina lui Nicole cu fiica lor Sunday Rose, 8 ani, sau cu Faith Margaret, 6 ani.

Kidman și cântărețul s-au căsătorit în 2006 și au devenit părințiii fetelor Sunday Rose și Faith Margaret în 2008 și 2010. Ea mai are încă doi copii adoptați cu fostul soț, Tom Cruise – fiica Isabella, 24 ani, și fiul Connor, 22 ani. În același timp, se pare că cei doi îndrăgostiți se gândesc să se mute în Australia, două surse din orașul natal al cântărețului, Caboolture, au confirmat că celebrul cuplu este în căutarea unei noi proprietăți.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA