Nicole Murphy, sexy la plajă. Fosta soție a lui Eddie Murphy arată senzațional la 50 de ani

Nicole Murphy este una dintre cele mai sexy femei la vârsta de 50 de ani. Fost model, cea care i-a fost soție comediantului Eddie Murphy timp de 13, a făcut furori la plajă.

I-a dăruit actorului 5 copii – Bria (30), Zola (18), Shayne (23), Bella(16) și fiul Miles (25), iar femeia în vârstă de 50 de ani își ascunde cu brio vârsta. Este chiar mai sexy decât fiicele sale, chiar dacă acestea au moștenit trăsăturile mamei lor, formele trase prin inel, farmecul și sex-appealul.

Arată senzațional în costum de baie.

Cele mai recente fotografii surprinse la plajă o înfățișează pe Nicole cu o siluetă senzațională, de top model. Face furori de fiecare dată când apare, fie că este pe plajă într-o zi relaxantă, fie pe covorul roșu la vreun eveniment sau surprinsă pe stradă, iar hainele pe care le poartă sunt mereu provocatoare.

Dwell on the beauty of life. #nicolemurphy #beauty #life #lifestyle

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on

Duminică s-a distrat la o piscină din Miami, etalându-și fizicul de invidiat într-un costum de baie cool. A purtat un sutien cu volane care i-a pus bustul bogat în evidență, alături de o pereche de bikini foarte decoltați, pentru un bronz uniform.

Chiar dacă se expune la plajă, bijuteriile fantezie nu lipsesc. Nicole a purtat o mulțime de lănțișoare aurii la gât, dar și câteva brățări masive. Nu e de mirare că vedeta arată atât de bine la o vârstă înaintată pentru că este o împătimită a sportului. Se antrenează intens la sala de fitness, iar rezultatele sunt vizibile. Un trup perfect cu multă muncă se ține, iar Nicole știe foarte bine acest lucru.

Foto: Instagram, Captură DailyMail.co.uk

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA