Nicole Scherzinger, cel mai impresionant decolteu. A făcut furori în costumul Cleopatrei!

Este una dintre cele mai sexy vedete de peste Ocean, iar cele mai recente apariții ale sale au fost de-a dreptul fabuloase. Nicole Scherzinger, 39 de ani, a uimit marți seara în costumul Cleopatrei, cu cel mai adânc decolteu purtat vreodată. Toată lumea s-a holbat la topul extrem de strâmt care îi lăsa sânii la vedere în toată spendoarea, fără a părea o imagine vulgară.

A afișat cel mai adânc decolteu și a impresionat.

Bruneta s-a costumat în Cleopatra și, pe lângă faptul că a îmbrăcat un costum strălucitor, a afișat cel impresionant decolteu, fiind punctul de interes al întregului outfit. Chiar dacă a avut un machiaj imprecabil, o coafură demnă de Regina Egiptului, un sex simbol în istorie, formele conturale ale sale i-au lăsat mască pe spectatori.

Nicole a fost provocatoare în costumul extravagant al Cleopatrei.

Cântăreața a arătat senzașional, mai ales să pielea super bronzată a făcut  contrast puternic cu detaliile aurii ale costumul care i-a lăsat la vedere și picioarele tonifiate. Vedeta arată spectaculos la aproape 40 de ani, dovadă stau și ținutele pe care le poartă, alese pe sprânceană și extrem de provocatoare, pentru că, silueta îi permite să pună orice pe ea.

#happyhalloween ❤️💋#cleopatra

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Cântăreața a atras toate privirile atunci când a sosit pe covorul roșu în costumul reginei care a sedus Roma. A fost o adevărată zeiță parcă turnată toată în aur, această apariție atrăgând după sine o mulțime de laude.

Foto: Splash, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA