Nicole Scherzinger, fotografii sexy la piscină, în costum de baie

Rămasă singură după despărțirea de Grigor Dimitrov, Nicole Scherzinger este o adevărată bomă sexy care îi ademenește pe bărbați. Recent, bruneta s-a relaxat la plajă, iar pozele cu ea în costum de baie, în diverse poziții, sunt incendiare. Este adevărat că are un corp la care mulți, deopotrivă bărbați și femei, visează și este conștientă de calitățile sale fizice, așa că nu se teme să se joace cu imaginația celor din jur.

Și-a luat o mică vacanță de ziua sa de naștere și nu a dat jos de pe ea costumul de baie, relaxându-se pe șezlong sau la piscină, în razele soarelui din Mykonos. A aterizat în Grecia pentru o vacanță alături de câțiva prieteni și a profitat din plin de soare pentru a se bronza și pentru a se fotografia în cele mai hot ipostaze.

Vedetă de televiziune și cântăreață, Nicole, 39 de ani, și-a afișat abdomenul tonifiat, dar și posteriorul bombat, într-o serie de fotografii de vacanță. A schimbat mai multe costume de baie colorate și s-a plimbat pe străzile din Grecia, pentru a vizita. 

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA