Nicole Scherzinger, singură? Iubitul Grigor Dimitrov, surprins cu Maria Sharapova

Formează un cuplu cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov de doi ani, însă se pare că relația lor a ajuns într-un punct mort. Iar faptul că acesta a fost văzut în compania fostei sale iubite, sportiva Maria Sharapova, alimentează și mai tare zvonurile despărțirii.

Nicole Scherzinger și Grigor Dimitrov, în martie 2017

Nicole Scherzinger nu prea are noroc în dragoste! După relația on-off cu Lewis Hamilton, toată lumea a crezut că a găsit fericirea și că va păși, în curând, spre altar alături de noul ei iubit, tenismenul Grigor Dimitrov. Din păcate, se pare că lucrurile stau complet diferit în realitate.

Potrivit publicației ”The Sun”, cei doi nu s-a mai văzut de aproape două luni, Nicole și Dimitri decizând să ia o mică pauză în relația lor. ”Recemt, ea a avut câteva probleme personale, iar Grigor n-a putut s-o sprijine prin tot ce a trecut”, a povestit o sursă pentru publicația amintită anterior, motivând astfel pauza dintre cei doi.

Culmea e că-n toată această perioadă, când nu i-a putut fi aproape iubitei sale, bulgarul a fost văzut alături de o altă femeie frumoasă și celebră. E vorba chiar de tenismena Maria Sharapova, cu care a avut în trecut o relație de doi ani. Cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment dedicat tenisului în Madrid, pe 4 mai.

Maria & Grigor, pe vremea când formau un cuplu.

Apropiații spun că mișcarea lui Grigor n-a fost chiar de blamat, dat fiind faptul că Nicole și el au luat o pauză în relația lor. ”Sunt într-o pauză. S-a mai întâmplat asta anterior și au reușit să depășească momentul”, a precizat aceeași sursă, despre relația dintre celebra cântăreață și Grigor.

Nicole lasă să se înțeleagă că e totul OK în viața ei

Chiar și așa, noi nu putem să nu ne întrebăm cum a reacționat Nicole când a auzit că bărbatul cu care s-a iubit în ultimii doi ani a petrecut timpul cu o altă fostă iubită. Cert e că pe rețelele de socializare Nicole lasă să se înțeleagă că viața ei decurge așa cum ar trebui. Vacanțe exotice, prietenii și familia aproape și zâmbetul e nelipsit.

Nicole a petrecut aceste ultime zile în sânul familiei

foto: Instagram / arhivă / Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA