Nicoleta Luciu, îngrijorată că ar putea avea cancer?

După ce și-a schimbat implanturile mamare, vedeta a primit o veste îngrijorătoare de la medici.

Nicoleta Luciu1
Nicoleta Luciu tocmai a suferit o operație de micșorare de sâni, într-o clinică din Turcia.

Aflată într-o clinică de chirurgie estetică din Turcia, Nicoleta Luciu și-a dorit să scape de vechile silicoane, care îi dădeau dureri de spate și probleme de sănătate, și să le înlocuiască cu altele mai mici. Însă, în timpul operației, medicii au observat niște modificări la nivelul sânilor Nicoletei și au fost nevoiți să curețe mai mult din țesut, decât se așteptau inițial.

Nicoleta-Luciu-Sani
Nicoleta Luciu a vorbit despre experiența prin care a trecut.

„Când m-au deschis, doctorii au fost șocați. Implanturile erau întoarse, erau tot felul de bucăți de carne crescute ciudat. Au îndepărtat aproape 500 g de piele. Au scos aproape două kilograme de șesuturi și implanturi din bustul meu. După ce au terminat operația și după ce m-am trezit și eu, nu mai eram sedată de atâtea pastile, mi-au spus că am avut noroc, pentru că nici ei n-au crezut că mai pot repara ceva. Atât de mare a fost dezastrul! Practic, ei au scos tot, au curățat tot și au trimis probele la biopsie. Pe mine m-a șocat cantitatea, cântăreau cu totul 2 kg, cu silicon, cu formațiuni, cu totul… Chiar dacă ar fi vorba să am cancer sau ceva, atunci extirpăm sânii, stau un an sau cât se stă, apoi fac iar o reconstrucție mamară. E bine că nu exista risc de cancer“, a declarat ea în platoul emisiunii „WowBiz“.

Nicoleta-Luciu-silicoane

„În primul rând, eu am vrut să trag un semnal de alarmă. În momentul în care ne punem implanturi, să nu mai exagerăm. Că mergem la medicul estetician și-i cerem sâni mari. «Vreau sâni mari, cât mai mari, cât îmi poate permite pielea de mari!». Lucru pe care și eu mi l-am dorit. În momentul în care am născut a doua oară și eram un dezastru – nu puteam să mă mai privesc în oglindă, să nu mai vorbim și de alte lucruri – , când m-am dus, voiam sâni mari, un pic mai mari decât îi aveam până atunci, când erau naturali. (…) Dar, când te pui contra naturii, la un moment dat va trebui să plătești. Și eu am greșit și am plătit. Vreau să fiu luată ca un exemplu, pentru ca alte tinere să nu treacă prin ce am trecut eu“, a explicat Nicoleta Luciu la Kanal D.

Nicoleta-Luciu-operatie
Vedeta a trecut de la cupa F la cupa B.

„Greșeala poate costa foarte mult. Eu, de la cupa F, am ajuns la cupa B. Și sânii mei normali aveau cupa D. Dar din cauza exagerărilor mele, ăștia sunt sânii care mi-au mai rămas, doar atât s-a mai putut salva“, a mai spus vedeta
la „WowBiz“.

Nicoleta-Luciu-cancer

 INAPOI LA PRIMA PAGINA