Nina Agdal, goală pe Instagram. Îi face în ciudă lui DiCaprio?

Citeste tot despre:

, , ,

Până acum câteva săptămâni, frumosul model putea fi văzut doar în compania actorului, fiind iubita lui de aproape un an. Recent, însă, cei doi s-au despărțit, din motive necunoscute nouă, iar Nina Agdal a ieșit din nou ”pe piață”.

Nina și Leo, pe vremea când formau un cuplu

Gusturile lui DiCaprio sunt simple. Înaltă, blondă și model Victoria`s Secret. Ei bine, Nina Agdal le-a avut pe toate, plus că era extrem de timidă și nu apărea de una singură pe la evenimente, așadar nu exista șansa să se îndrăgostească de altcineva. De când s-a despărțit de Leo, însă, Nina a ieșit din carapace și e pregătită să-și dea din nou întâlniri.

Primul pas a fost fotografia de pe Instagram, în care apărea în toată splendoarea, dovedindu-i lui Leo ce a pierdut. Al doilea a fost descrierea postată în dreptul fotografiei, care demonstrează cât de amuzantă, sexy dar și… disponibilă e. ”În așteptarea pizzei…”, spune ea, dar știm cu toții ce-au înțeles cei care au poposit pe pagina ei. Well done, Nina.

Waiting for my pizza.. ⏳

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on

Între timp, Leo pare că nu-și găsește liniștea. A fost văzut în compania mai multor domnișoare, însă niciuna nu pare să-i fi câștigat din nou inima.INAPOI LA PRIMA PAGINA