Noi acuzații în cazul Kevin Spacey: „M-a apucat de organele genitale!”

Actorul din „House of Cards” este protagonistul unui scandal monstru la Hollywood, presărat cu multiple acuzații de hărțuire sexuală și pedofilie. După ce a fost acuzat  de actorul Anthony Rapp că i-a făcut avansuri pe când avea doar 14 ani și Kevin a recunoscut public că este homosexual, iată că problemele se țin lanț de actor.

Alți opt angajați din echipa serialului „House of Cards” l-au acuzat pe actor de hărțurire sexuală, serialul care l-a făcut celebru se va încheia cu sezonul 6, Harvey și-a anunțat retragerea, dar se pare că acuzațiile îl tot urmăresc. Mai nou, un barman face dezvăluiri incredibile cu privire la unul dintre cei mai îndrăgiți actori de seriale.

El susține că Spacey l-a abordat de două ori într-o săptămână și i-a spus că poate performa din punct de vedere sexual mai bine decât iubita lui. Kris Nixon lucra în centrul Londrei, când starul de la Hollywood era director artistic la teatrul Old Vic, și susține că a fost invitat în apartamentul actorului la o petrecere. Acolo se pare că Spacey l-a apucat pe tânărul de 20 de ani de organele genitale și a făcut remarci sexuale la adresa lui.

Tânărul susține că Spacey s-a întors la barul în care el lucra și a început din nou să-l hărțuiască. El a mărturisit pentru The Sun: „M-a privit îndelungat într-un mod ciudat și neconfortabil, apoi m-a apucat de organele genitale prin pantaloni. S-a uitat spre locul în care stătuse iubita mea și mi-a spus <<Te-as putea „iubi” mai bine decât o face ea >>”

El este barmanul care îl acuză pe Spacey.

Aceasta este una dintre cele mai recente acuzații din lungul șir împotriva lui Spacey. Un alt barman a susținut că Spacey l-a agresat când lucra într-un bar la hotelul în care statea actorul. I-a oferit 5.000 de lire sterline pentru tăcerea lui. Daniel Beal a susținut că Spacey, în vârstă de 58 de ani, i-a arătat organanul genital și l-a întrebat: „Este mare, nu-i așa?”.

Harry Dreyfuss și tatăl său, actorul Richard Dreyfuss, acum 18 ani.

Și astea nu sunt singurele acuzații împotriva lui Spacey. Fiul unui mare actor dezvăluie chinurile la care a fost supus. Conform Hollywood Reporter, fiul lui Richard Dreyfuss, Harry Dreyfuss, susține că actorul din „House of Cards” i-a atins organul genital în prezența tatălui său. Acest incident datează din 2008, pe când tânărul avea 18 ani. ”S-a întâmplat într-o seară când eram toţi trei în apartamentul lui Kevin, iar tatăl meu  îşi repete replicile. El nu a văzut, iar eu nu i-am spus despre acest incident, timp de mulţi ani. În următorii nouă ani am povestit incidentul la petreceri, pentru distracţie. Kevin Spacey este un prădător sexual.”, a adăugat el.

Foto: Arhiva OK!, Getty Images, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA